Webinar: Wat betekent BENG voor de bouw?

woensdag 25 september van 15:00 tot 16:00 uur

Per 1 juli 2020 vervangen de BENG-eisen de Energie Prestatie Coëfficiënt (EPC) bij de aanvraag van omgevingsvergunningen. Weet u al wat er voor u gaat veranderen? 

Voor alle nieuwbouw, zowel woningbouw als utiliteitsbouw, geldt dat de vergunningaanvragen vanaf 1 juli 2020 moeten voldoen aan de eisen voor bijna energieneutrale gebouwen (BENG). Het toepassen van de BENG-eisen heeft grote gevolgen voor de bedrijfsvoering van bouwbedrijven, ontwikkelaars, ontwerpers, corporaties, etc. De invoeringsdatum lijkt misschien nog ver weg, maar u zult deze tijd beslist nodig hebben om uw organisatie hier goed op voor te bereiden.

Bouwend Nederland organiseert in samenwerking met de overige partners van het Lente-akkoord (NEPROM, NVB, Aedes) op woensdag 25 september van 15:00 tot 16:00 een webinar, waarin u in 1 uur krijgt uitgelegd wat u beslist moet weten over BENG, welke gevolgen dit heeft voor uw bedrijfsvoering en hoe u zich het beste kunt voorbereiden.

Claudia Bouwens (Lente-akkoord) is moderator, Harm Valk (Nieman RI) en Dick van Ginkel (Van Wijnen) zijn sprekers. Het is mogelijk om vragen te stellen tijdens het webinar. Na afloop wordt er een FAQ gemaakt met antwoorden op uw vragen.

Inschrijven
U kunt zich inschrijven door op deze pagina te klikken op de oranje aanmeld-knop.

Meer informatie over BENG


Gerelateerde berichten

Tags:

BENG

PARTNERS

NEPROM NVB Bouwend Nederland Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties