Wie heeft het ‘Slimste item van 2013’?

Wie heeft het ‘Slimste item van 2013’? De Stichting Slimbouwen daagt partijen in de bouw uit om met hun slimste product, concept of project te komen. De drie winnaars ontvangen naast het Slimbouwen Keurmerk, een lidmaatschap van een jaar en een mediapakket met een waarde van in totaal € 6.000,-. Meldt uw item vóór maandag 15 juli aan.

Bent u FRED?
fredFRED heeft genoeg suggesties als het om slim bouwen gaat. Zo kan je efficiënt een proces inrichten, gezonde materialen gebruiken of op voorhand nadenken over de toegankelijkheid van de leidingen. Maar er zijn nog veel meer slimme zaken te bedenken.

Fred zelf is Flexibel, Reduceert zijn footprint, houdt van Efficiency, en is dol op Duurzame oplossingen. Kan u wat FRED kan? Heeft u een Slim Project, Slim Product of Slim Concept waarmee u de bouw een dienst bewijst? Doe dan mee en kijk op www.slimbouwen.nl. Tot maandag 15 juli kunt u uw project, concept, of dienst aanmelden.

Prijs
Aan de hand van het benchmarksysteem van Slimbouwen beoordeelt de jury – met Jos Lichtenberg, Elma Durmisevic, Haico van Nunen en Monique Blacha – wie zich winnaar mag noemen. De winnaars ontvangen tijdens de excursie op 19 september het officiële Slimbouwen keurmerk en een Slimbouwen lidmaatschap voor een jaar. Daarnaast krijgen de winnaars een  mediapakket dat helpt om hun slimme oplossing goed in de markt te zetten. Het prijzenpakket heeft een waarde van in totaal € 6.000,-.

Slimme excursie
De bekendmaking van de winnaars vindt plaats tijdens de Slimbouwen Excursie op 19 september. Deze dag vindt er een verrassende tocht plaats langs diverse slimme projecten, concepten en producten. De deelnemers steken er geheid wat van op, maar worden zelf ook getest op hun bouwkennis.  Zet donderdag 19 september alvast in de agenda! Voor leden van de Stichting Slimbouwen is deelname aan deze excursie gratis. Niet-leden betalen € 99,-

Meer informatie: www.slimbouwen.nl.

PARTNERS

NEPROM NVB Bouwend Nederland Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties