Win een print exemplaar van het Energievademecum

vademecum-coverIn de vernieuwde uitgave van het EnergieVademecum worden op praktische wijze de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van energiebewust ontwikkelen, ontwerpen en realiseren van nieuwbouwwoningen uit de doeken gedaan. Zo laat het Vademecum zien hoe woningen kunnen voldoen aan de aangescherpte EPC-eis van 0,4 die sinds 1 januari 2015 geldt.

Er is nu ook een ‘print on demand’ editie van het Energievademecum beschikbaar. Om dat te vieren verloot het Lente-akkoord drie gedrukte exemplaren onder de lezers van de Lente-akkoord Nieuwsflits. Maar daar moet u wel iets voor doen!

Doe mee aan de Lente-akkoord energiequiz en win
Beantwoord deze drie vragen over energiezuinig bouwen en stuur het formulier op. Als u het antwoord niet direct weet, kunt u natuurlijk spieken in de gratis downloadbare versie van het Energievademecum. U kunt de vragen beantwoorden tot vrijdag 4 maart om 9.00 uur. De drie winnaars van de print editie van het Energievademecum worden bekend gemaakt in de daaropvolgende week. Winnaars ontvangen hierover bericht via e-mail.

Over de uitslag kan niet gecorrespondeerd worden. 


Gerelateerde berichten

Tags:

Nieuwbouw

PARTNERS

NEPROM NVB Bouwend Nederland Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties