Zehnder Seminar Comfortabel naar Nul-op-de-Meter (Deurne)

Banner Nul-op-de-Meter losse afbeelding kleinNul-op-de-Meter; een concept voor vandaag en morgen. Wat komt er allemaal bij kijken om dit te realiseren? En wat is ervoor nodig om te zorgen dat er naast Nul-Op-de-Meter, ook een comfortabel en gezond binnenklimaat in de woning te realiseren is? Tijdens dit seminar komt u er alles over te weten.

Theorie én de praktijk
Chiel Boonstra, eigenaar van Trecodome en adviseur op het gebied van duurzaam bouwen en duurzame energie in de gebouwde omgeving, neemt u mee door de integrale aanpak van energie en comfort. De belangrijkste bouwkundige aspecten en de afstemming met de technische installatie binnen het concept komen ook aan bod.

Kritische succesfactoren
Er wordt ingezoomd op de noodzakelijke voorwaarden van de technische installatie; ventilatie, luchtdistributie en de belangrijkste warmteopwekker, de warmtepomp. Zehnder, specialist op gebied van Ventilatie en Verwarming, helpt u graag om de kritische factoren in beeld te brengen en mogelijke oplossingen te bespreken. Het gedeelte van de warmtepomp wordt door de gerenommeerde warmtepompleveranciers verzorgd.

Dit alles met als eindresultaat een gerenoveerde woning met een gezond en comfortabel binnenklimaat met Nul-Op-de-Meter. Mis het niet en meld u snel gratis aan!

Data en locaties
Het seminar wordt gegeven op 3 locaties;

29 oktober Zwolle – aanmelden
5 november Deurne – aanmelden
20 november Rotterdam – aanmelden

Elk seminar start om 9 uur en eindigt om 13.00 uur. Uiteraard zorgen wij voor een lunch.

PARTNERS

NEPROM NVB Bouwend Nederland Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties