ZEN-festival 2016

Over vijf jaar is alle nieuwbouw (bijna) energieneutraal of energieleverend. Dat is onontkoombaar. En een enorme kans. Voor de bewoner. Voor de samenleving. Maar vooral ook voor de bouwer, de corporatie, de belegger en de projectontwikkelaar! We zitten midden in een kentering, waarbij de kennis bij de aanbieders en de mindset van de bewoners razendsnel aan het veranderen zijn.

Kom daarom naar het ZEN-festival op donderdag 3 november en zie, hoor en leer van collega’s, koplopers en trendsetters waar we als sector staan en waar we heen gaan. Deel kennis, inzicht en praktijkervaring op het gebied van concepten, technieken, financiering, bewonersgedrag, marketing, verkoop en wet- en regelgeving.

Ontmoet collega’s en vakgenoten uit de hele bouwketen in het ZEN-café. Inspireer elkaar in de ZEN-ideeën-carrousel. Hoor van slimme marketeers en verkopers hoe het hun gelukt is om de energiekwaliteit van de woning tot uniek selling point te maken. Ontdek slimme producten en diensten op de Innovatie-expositie. Leer alles over normen en wetgeving, over NOM en BENG, EPV en LTV.

Het ZEN-festival is een initiatief van Aedes, Bouwend Nederland, NEPROM en NVB, de marktpartijen in Lente-akkoord Zeer Energiezuinige Nieuwbouw. Het ZEN-festival is voor hun leden, maar óók voor architecten, de toeleverende industrie, installatietechnische bedrijven en adviseurs. Kortom voor iedereen binnen de bouw- en vastgoedsector die onderdeel wil zijn van de oplossing!

Bekijk het programma of meld je direct aan.

Transparent
KENNISPARTNERS
Het ZEN-festival wordt georganiseerd in samenwerking met onze kennispartners: Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl), TKI Urban Energy, Vereniging Stroomversnelling, UNETO-VNINederlands Verbond Toelevering Bouw (NVTB), VACpunt Wonen en NLingenieurs. Leden van deze organisaties kunnen tegen gereduceerd tarief deelnemen aan het ZEN-festival. Het vakblad Aannemervak (Eisma Media) is mediapartner van het ZEN-festival.

Transparent Transparent Transparent
nvtb-logo rvo NLingenieurs-logo-300
TKI-Urban-Energy-300  sv-logo  uneto-vni
aannemer-2  vacpuntwonen_logo

Transparent
EN OOK NOG!
Zehnder Group Nederland, ZigZagSolar, VELUX dakramen en BeNext Smart Home. Demonstratie van de RVO database Energiezuinig Gebouwd. De Free@Home demotruck waarin Heijmans en Busch-Jaeger laten zien hoe met energiedata klantwaarde gerealiseerd wordt.
Transparent
GEREGISTREERDE DEELNEMERS
Wie ga je ontmoeten tijdens het ZEN-festival? Vertegenwoordigers van zo’n 200 organisaties zijn inmiddels geregistreerd. Bekijk hier het actuele overzicht.

Transparent
LOCATIE
1931 Congrescentrum, Oude Engelenseweg 1, Den Bosch. Zie de routebeschrijving.

Transparent
TWITTER
Doe alvast mee op twitter: gebruik #ZEN16 en volg @LenteAkkoord
Transparent

ZEN staat voor Zeer Energiezuinige Nieuwbouw, van bijna energieneutraal tot energieleverend, met de bewoner als uitgangspunt.

Het Lente-akkoord werkt aan Zeer Energiezuinige Nieuwbouw: van bijna-energieneutraal tot energieleverend, met de bewoner als uitgangspunt. Het Lente-akkoord is een initiatief van Aedes, Bouwend Nederland, NEPROM, NVB en de minister van BZK

PARTNERS

NEPROM NVB Bouwend Nederland Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties