ZEN-platform lanceert themagroep ‘Energie op gebiedsniveau’

Windmolens_maasvlakteTijdens de ZEN Platformbijeenkomst van 22 maart 2016 in Amerongen is afgesproken om een themagroep ‘Energie op gebiedsniveau’ op te starten. Doel van de themagroep is duidelijkheid te scheppen in wat nu kan met energie-opwekking buiten je kavel. We willen praktijkvoorbeelden uitwisselen en contracten, technieken en leerpunten delen. De projecten van deelnemers met energie op afstand laten we goed beschrijven. 

We starten met PV en windmolens. We bekijken onder andere welke mogelijkheden er voor corporaties bestaan om op gebiedsniveau energiemaatregelen te treffen. Ook onderzoeken we of de beschreven praktijkvoorbeelden binnen de BENG-eisen passen.

Voor wie: bedrijven die aangesloten zijn bij het ZEN-platform en te maken hebben met gebiedsvragen.
Datum: Eerste bijeenkomst vindt plaats op dinsdagmiddag 7 juni van 13.30 tot 16.30 uur. In de periode juni-november zullen enkele vervolgbijeenkomsten plaatsvinden.
Locatie: Huize Middenburg, Westeinde 28 in Voorburg.
Trekker: Jan Fokkema (NEPROM).
Onderzoeker: nog te bepalen

U kunt zich aanmelden voor deze themagroep via dit formulier. Een week van tevoren ontvangt u een bevestiging en nadere gegevens.

Is uw bedrijf geen lid van het bedrijvenplatform ZEN, maar bent u aantoonbaar expert op dit onderwerp, stuur dan een verzoek voor deelname met een korte onderbouwing naar info@lente-akkoord.nl onder vermelding van ‘Themagroep Energie op gebiedsniveau’.


Gerelateerde berichten

Tags:

ZEN

PARTNERS

NEPROM NVB Bouwend Nederland Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties