ZEN Platformbijeenkomst NOM Nieuwbouw op 12 oktober

Het ZEN-platform werkt aan bijna energieneutraal tot energieleverende nieuwbouwwoningen, met de bewoner als uitgangspunt. Nul-op-de-Meter nieuwbouwwoningen vormen een belangrijk deel van de oplossing. Tijdens een speciale bijeenkomst, gecombineerd met een Samenwerkdag van de Stroomversnelling, gaan we de diepte in op alle aspecten en vragen rond Nul-op-de-Meter nieuwbouw.  Deze bijeenkomst organiseren de Lente-akkoord partijen in nauwe samenwerking met de Stroomversnelling.

De sessies deze middag hebben onder andere als onderwerp:

• Monitoring van NOM nieuwbouw;
• Model contracten, model uitvraag;
• Overwegingen van corporaties om voor NOM nieuwbouw te kiezen, met financiële onderbouwing;
• NOM keur voor nieuwbouw
• Welke concepten zijn er al voor NOM nieuwbouw?
• Bewonerscommunicatie.

De bijeenkomst vindt plaats op donderdagmiddag 12 oktober 2017. Locatie: omgeving Utrecht. De lunch staat klaar vanaf 12.30 uur. Het inhoudelijke programma duurt van 13.00 uur tot 17.00 uur. Na afloop is er gelegenheid om na te praten onder het genot van een drankje en een hapje.

Voor wie?
De bijeenkomst is gericht op deelnemers uit het ZEN platform en Stroomversnellingsleden met een nieuwbouwopgave. Ook overige ontwikkelaars, ontwikkelende bouwers, aannemers en woningcorporatie-medewerkers met plannen of intenties voor NOM zijn van harte welkom.

U kunt zich binnenkort aanmelden voor deze bijeenkomst.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Claudia Bouwens (programmaleider Lente-akkoord). 

PARTNERS

NEPROM NVB Bouwend Nederland Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties